Speciale dagen voor truien

De trui is een belangrijk item in onze kledingkasten. Het is dan ook niet vreemd dat de trui een aantal eigen dagen heeft. Daarmee wordt natuurlijk niet bedoeld dat het om koude dagen in de wintermaanden gaat. Het gaat dan om speciale dagen in het jaar waarop de trui centraal staat. Sommige dagen zijn bij iedereen bekend, maar andere dagen zijn wat minder bekend. Toch kan je hier best veel voordeel uit halen als je een liefhebber van het dragen van een goede, mooie trui bent. Dit komt omdat ook winkeliers hier bijvoorbeeld steeds meer op inspringen.

Warmetruiendag
De meest specifieke dag die gewijd is aan truien is warmetruiendag. Wat belangrijk is om te weten is dat deze dag in het leven is geroepen om global warming onder de aandacht te brengen. Die dag, 10 februari, is bij de meeste mensen nog niet bekend. Toch is dit in de toekomst steeds meer de dag waarop je veel mag verwachten op het gebied van truien. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe truien die op de markt komen, of aan hoge kortingen bij je favoriete winkels. Er zijn ook heel veel designers die speciaal voor deze dag een specifiek model ontwerpen. Daardoor kan je dus ook een aantal echte collectors items in je kast krijgen als je handig weet te winkelen.

Kerst
Wat een beetje ongemerkt is gebeurd de laatste jaren, is dat kerst ook steeds meer om truien is gaan draaien. De kersttrui is een belangrijk onderdeel van het feest geworden. Er zijn dan ook heel veel designers die jaarlijks met iets nieuws komen rond de kerst. Ook zijn er heel veel webshops die speciale edities voor de kerst van goedlopende items opnemen. Denk bijvoorbeeld aan fanshops van sportclubs of artiesten. Of dit ook iets zal betekenen voor gewone truien in de toekomst, is op dit moment niet te verwachten. Een leuke trui kan echter met de kerst ook goed staan.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.