De sportieve mode van Adidas

Herentruien van Adidas zijn perfect voor de jonge generatie mannen. Hippe kleuren, sportieve modellen en vriendelijk geprijsd. Het overbekende logo van Adidas is soms subtiel en soms prominent aanwezig op de truien en vesten van Adidas. Je maakt er duidelijk een statement mee. Draag je Adidas dan straal je sportiviteit uit en laat je zien dat je van casual en stoer houdt. Prima truien voor naar school of naar het werk waarin je zeker gezien mag worden.

Truien van Calvin Klein
Calvin Klein staat voor stijl en klasse, dat is algemeen bekend. Zeg je Calvin Klein dan weet je wat je koopt, of dat nu om ondergoed of om truien gaat. De truien van Calvin Klein zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit en hebben toch een prettige prijs. Je koopt al een trui van dit geweldige merk voor nog geen tachtig euro en dan heb je een kledingstuk waar je lang plezier van zult hebben. Calvin Klein maakt truien en vesten in mooie grijstinten maar ook in spetterend blauw waarmee je meteen opvalt. Dus voor iedere smaak en iedere stijl is er een trui van Calvin Klein.

Versace truien
Het topmerk Versace blijft ook niet achter als het om truien en vesten voor heren gaat. De prijs is er naar, maar je weet wel dat je topklasse koopt met een trui van Versace. Topstuk in de nieuwe collectie is een trui met een ingezet stuk van echt leer, maar er zijn ook goedkopere modellen die qua prijs-kwaliteitsverhouding zeer acceptabel zijn. Met oog voor details en aparte prints maakt Versace zijn wereldfaam ook waar met de truien- en vestenlijn van dit topmerk. Er is ook een populaire jeans lijn, truien die prima te combineren zijn met een spijkerbroek. De subcollectie Versus Versace bevat een aantal aparte truien met spectaculaire prints die je nergens anders ziet. Exclusieve mode voor de man die net dat beetje extra wil.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.