Trendsetters

xJe zult het misschien niet meteen denken, maar truien voor heren kunnen best modieus zijn. En eerlijk is eerlijk: meestal zitten ze gewoon lekker. Veel mannen lopen vele malen liever in een trui dan in een strak overhemd en geef ze eens ongelijk. Mart Smeets zette de trend door steevast ongegeneerd in één van zijn favoriete truien op televisie te verschijnen. Hij had lak aan de kritiek en vertikte het om strak in het pak voor de camera te gaan zitten. Een ander voorbeeld is journaalpresentator Jan de Hoop. Ook hij draagt tijdens het lezen van het ontbijtnieuws steevast een trui en net als bij Mart Smeets werd het zijn handelsmerk. Jan of Mart zonder trui kan televisiekijkend Nederland zich nauwelijks nog voorstellen.

Truien voor heren zijn best hip
Truien voor heren zijn dus best hip. Je kunt ze te kust en te keur kopen, in alle maten en modellen. Voor iedere man is er een passende trui te vinden. Kort, lang, dik, dun, je kunt altijd wel de trui vinden die bij jou past. Qua kleuren en patronen is niets te gek, voor iedere smaak en elke gelegenheid is een passende trui te vinden. Van stijlvol zwart voor een wat formelere gelegenheid tot vrolijke prints en kleuren voor de vrije tijd.

In combinatie met een overhemd
In combinatie met een overhemd is een trui de perfecte outfit voor een professionele uitstraling. Wanneer het niet nodig is om in net pak te verschijnen kun je prima kiezen voor een overhemd in combinatie met een trui. Je kunt dan als de temperatuur het toelaat ook kiezen voor een overhemd met korte mouw omdat je trui waarschijnlijk wel warm genoeg is. Hippe en trendy herentruien vind je volop in online winkels. Je kunt daar kiezen voor iedere kleur die je wilt en ook uit verschillende modellen. Voor ieder wat wils dus.

Tip: Herentassen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.