Fijne truien, leuke prijzen

Juist in de koude maanden van het jaar is het fijn om wat truien achter de hand te hebben. Vaak kom je er gaandeweg pas achter dat je toch sommige kleuren en modellen mist en dan blijkt net die trui waar jij je zinnen op hebt gezet niet in de uitverkoop te komen. Want wat blijkt, veel truien zijn artikelen die in precies dezelfde uitvoering weer terugkomen en winkeliers zijn wel zo bijdehand om die dan niet in de uitverkoop te gooien. Jammer. Alternatief is dat je in de uitverkoop dan vaak wel verleid wordt om iets te kopen omdat de prijs zo aantrekkelijk is. Achteraf blijken dit toch vaak miskopen te zijn omdat je iets koopt waar je voor de normale prijs eigenlijk niet naar gekeken zou hebben.

Slim truien kopen

Hoe voorkom je dat je een stapel miskopen genereert die je zielig vanuit een hoekje van je kast beschuldigend aankijken? Maak dan gebruik van acties waarbij je 20% korting krijgt op de hele collectie. Dan kies je namelijk de truien uit die je normaal gesproken ook zou kopen, de klassiekers die altijd goed zijn en nooit uit de tijd raken. Op die manier koop je waar je behoefte aan hebt en wat bij de rest van je garderobe past.

Korting op alles is natuurlijk niet alleen fijn als je nieuwe truien zoekt, maar ook heel handig om je basics weer op peil te brengen. Denk daarbij eens aan boxers, onder t-shirts, sokken, stropdassen en overhemden. Bedenk ook wat je in het volgende seizoen graag draagt en kijk alvast wat je nu met korting kan kopen waar je in het voorjaar weer heel blij mee zal zijn, polo’s zijn vaak het hele jaar door te koop, dus waarom niet nu als je ze tegen een aantrekkelijke prijs kan kopen alvast de basis kleuren inkopen? Met 20% korting is het een mooi moment om de garderobe weer eens op te frissen.

Dit bericht is geplaatst in SALE, Truien. Bookmark de permalink.