Warme feestdagen

De decembermaand associëren we toch traditiegetrouw met sneeuw en kou. Nu lijkt het ondertussen alweer jaren geleden dat we hier een witte kerst hadden, maar die kou, dat lukt toch meestal wel in ons kikkerlandje. Een warme trui is dan zeker welkom! Niet alleen om zelf te dragen natuurlijk, maar een heerlijk warme trui is ook heel leuk om te geven? Denk maar eens aan de foute kersttrui!

Heren truienGeen idee wat je de man die alles heeft moet geven met de kerst? Een heerlijke trui! Nu hoef dat niet meteen de klassieke kersttrui te zijn met sneeuwpop, kerstboom of rendier (al heeft dat ook zijn charme), maar denk eens aan een fijne wollen of katoenen trui in een dunne uitvoering die makkelijk over een overhemd of t-shirt gedragen kan worden. Er zijn voldoende leuke kleurtjes te vinden om ook met de kerstdagen nog iemand te kunnen verassen met een nieuw exemplaar.

mannen kadoGeen zin om een trui cadeau te doen? Kijk voor de man die alles heeft dan eens bij de kant-en klare cadeautjes bij uw favoriete herenkleding webshop. Daar staan vaak de klassiekers tussen waarmee je eigenlijk elke man blij maakt. Heel klassiek zijn natuurlijk de sokken (al dan niet in een spannende kleur of print), maar wat te denken van een mooie sjaal of muts? Vaak al kant en klaar ingepakt en het enige wat jij hoeft te doen is het op tijd bestellen en zorgen dat het op tijd onder de boom ligt. Fijne kerst!

Dit bericht is geplaatst in Truien. Bookmark de permalink.