Heren coltruien

Heren coltruien zijn heerlijk warm voor op de koude (winter)dagen. De coltrui is even weggeweest maar de populariteit onder de heren neemt weer toe door bekende figuren als Steve Jobs en Poetin.

De groeiende populariteit vooral te maken te hebben met het overlijden van Steve Jobs, de verkoop van coltruien is bijna verdubbeld. Dit is doorgegroeid tot een trend en de coltrui is weer terug in het straatbeeld. En waarom ook niet? Een coltrui zorgt voor een klassieke look en kan zowel op een casual spijkerbroek gedragen worden als zakelijk op een pantalon. Een coltrui arceert de hals en is vooral lekker warm. Meer en meer mannen gaan naast de normale truien de coltrui weer waarderen.

Steeds meer mensen laten zich in hun stijl inspireren door de ‘60s/’70s en kopen nu ook een coltrui. De coltrui kan leuk gecombineerd worden onder bijvoorbeeld een leren jas, zodat het geheel stoer blijft.

Er is bij sommige de ‘angst’ voor een foute coltrui, maar let bij het kopen van herencoltruien op of de trui een mooie pasvorm heeft en een hals die u comfortabel lijkt. Zoals eerder gezegd is de coltrui weer terug, en mits gedragen met passende zelfverzekerdheid komen herencoltruien het beste tot hun recht. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de coltrui, omdat dit nu eenmaal een basic item is en zowel tijdens casual gelegenheden en chiquere gelegenheden gedragen kan worden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.