Heren truien voor in de zomer

Truien vinden in de zomer is lastig.

We willen toch truien dragen in de zomer bijvoorbeeld voor in de avond, als je een stuk gaat wandelen en als de zon niet volop schijnt kan een trui heerlijk zijn.
Vaak is het lastig te vinden omdat de zomer collectie in de winkels hangt.
Of het zijn te dikken wintertruien met wol en grove knopen.

De truien die we zoeken zijn dunne heren truien met een leuke kleur en zacht aanvoelende katoen. Makkelijke heren truien die je overal mee naar toe kan nemen. Het zijn die truien die makkelijk over een t-shirt passen of een overhemd. Voor een man moet een trui  wel stoer zijn maar met klasse. Een heren trui  met V-hals die mooi aansluit om het lichaam zit het lekkerste met de warme dagen. Het zal dan voelen alsof je niets aan hebt maar het beschermt je toch tegen een fris windje van de zomer.
De basic heren truien zijn subtiel en met gestructureerde vormgeving maakt de nonchalante look van de luchtige herentrui compleet.
Het is dan niet onbelangrijk om goed naar de kwaliteit en stof te kijken van de trui.
Als de trui lekker zit, is die niet meteen goed. Je moet in je trui kunnen bewegen zonder het te warm te hebben of dat je het koud krijgt.

S.Oliver. heren trui
100% katoen is vaak het lekkerste voor in de zomer, kijk dan wel of het niet te dik gebreid is. Als er te veel elastiek in zit zal je in de trui zweten en lucht het niet goed door.
Strak loop jij er in de zomeravonden en op het werk tiptop bij zonder te zweten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.