Merken

Er zijn verschillende merken van truien. Ook bij truien zit er verschil in kwaliteit en merk. De merken OLYMP, Casa Moda, Lacoste en S. Oliver zijn populaire heren truien. De truien zijn gemaakt van 100 procent katoen en van erg goede kwaliteit. Deze merken van heren truien zijn te verkrijgen bij winkels en webwinkels.

OLYMPOLYMP trui

OLYMP is opgericht in 1951. Het is een groot familie bedrijf uit Duitsland. OLYMP is opgericht door Eugen Bezner. OLYMP is tegenwoordig een grote speler in de markt en is een gigant in strijkvrije overhemden. OLYMP truien hebben verschillende pasvormen. Je kunt kiezen uit modieus getailleerd, hierbij is de trui strakker getailleerd dan het normale model en heeft u toch voldoende bewegingsruimte. En dan heb je ook normaal, dit is een normale pasvorm van een trui.

Casa Moda

Niet alle mannen houden van strak gesneden kleding. Casa Moda heeft ook grote maten truien! Casa Moda heeft een groot assortiment en dit niet alleen in truien. Casa Moda verkoopt ook strijkvrije overhemden, deze zijn leuk te combineren met de truien van Casa Moda voor een mooie en zakelijke outfit.

Lacoste

Lacoste is begonnen met poloshirts ontwerpen. Lacoste heeft het poloshirt bedacht. Lacoste is eigenlijk ontworpen voor sport. Tegenwoordig heb je er ook truien van. Het is een frans kleding bedrijf en is opgericht in 1933 door de beroemde tennis speler René Lacoste. Na dat René Lacoste is gestopt met Tennis, starten hij samen met André Giller het bedrijf op. André Giller is de eigenaar van het grootste textielbedrijf van Frankrijk. Ook Lacoste is een familie bedrijf.

S. Oliver

In 1969 is S. Oliver opgericht door Bernd Feirer in Würzberg. Voorheen heten het bedrijf Sir Oliver. In 1998 zijn de eerste winkels van S. Oliver geopend buiten Duitsland. Waaronder ook in Nederland. Tegenwoordig wordt het S. Oliver assortiment ook verkocht door andere bedrijven en web winkels. Ook worden er tegenwoordig truien gemaakt van S. Oliver.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.