Nieuwe Heren Truien

Prachtige Winter Truien voor Hem

Vesten, truien, koltruien heerlijk voor de koude dagen om je warm te houden.

Veel nieuwe vesten zijn grof gebreid van 100% katoen of 100% wol. Het materiaal is erg belangrijk voor een wintertrui, het moet warm genoeg zijn maar je moet er niet in gaan zweten. Veel truien zijn dan ook van katoen gemaakt. Als het dikke truien zijn is er vaak geen jas meer nodig voor in de winter. Die dikke truien worden gedragen bij activiteiten als wandelen, fietsen of de tuin op ruimen. Het is fijn om zo’n trui te hebben je kan hem dan altijd snel pakken en hij kan overal bij gedragen worden.

Zakelijke truien

heren truienHeb je een zakelijke afspraak buiten de deur en is het nogal koud buiten? dan is een trui die over een overhemd past ideaal. Een trui met een v-hals waar de kraag van het overhemd mooi in uit komt. Een trui die onder een jas past en niet te dik is, als je dan naar binnen gaat heb je het ook niet meteen bloed heet. De trendy truien hebben grove knopen, grote ritsen en grote kragen voor echte heren truien kunt u kijken op www.hemdvoorhem.nl

Een trui waar je wat aan hebt

Vaak willen we niet te veel betalen maar dat is niet altijd goed. Als je een mooie trui wilt die wat langer mee gaat kan je beter wat meer betalen. De stof rekt dan niet uit, de ritsen blijven werken en de trui blijft echt warm. De truien van de merken Olymp, Arrow, Sir. Oliver en Casa moda gaan jaren lang mee en hebben een optimaal draagcomfort.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.