Een trui is onmisbaar

Er zijn kledingstukken die standaard in iedere kledingkast horen te hangen. Broeken, hemden, T-shirts. En truien. Een trui is onmisbaar voor iedere garderobe. Voor functie en stijl. Zeker in de winter mag een trui niet ontbreken. Ze houden je warm in het koude weer. Maar na de winter hoef je ze niet per se weer op te bergen. Een trui is handig voor het hele jaar. De herfst en lente kunnen nog genoeg koude dagen hebben. Om dan een trui bij de hand te hebben is aan te raden. Maar in de zomer is het dan zeker te warm voor een trui? Niet altijd.

Ook handig bij warm weer

De zomer is warm, maar houd toch maar een trui dichtbij. De zomer kent ook zijn frisse dagen. Je kan hem aantrekken als de avond wat frisjes aanvoelt. Of misschien wel tijdens een wandeling in het bos of bij de zee. Daar kan het ook gauw wat koud aanvoelen. Natuurlijk moet de trui in de zomer niet al te dik zijn. Let goed op de dikte en de stof van de trui. Een dikke trui is uiteraard fijn voor de winter. Een dunne trui is handig voor de zomer. En verder kan je prima afwisselen met die twee in de herfst en lente.

Veel variaties met een trui

Met een trui valt ook eindeloos te combineren. Met een trui in neutrale kleuren of een in een bonte kleur. Dat is jouw eigen smaak. Maar verder past een trui overal bij. Bij een spijkerbroek, met een overhemd eronder, een blazer erover. Met nette schoenen of met sneakers. Je zit er nooit naast met een trui. Ga je voor een professionele stijl voor op de werkvloer? Sjiek bij een etentje? Of simpel casual om lekker te kunnen relaxen op de bank? Je kan dat allemaal met een trui. Een trui is een echte must voor iedere garderobe.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.