Marvelis truien voor de moderne man

De moderne, ambitieuze man van vandaag haalt zijn kleding bij Marvelis. Marvelis is een merk, voortgekomen uit het bekende Duitse merk OLYMP. Marvelis heeft zich gespecialiseerd in mannenkleding. Ze staan vooral bekend om hun overhemden, die gemaakt zijn van 100% kreukvrije en strijkvrije materialen. Maar ze maken ook truien. Geschikt voor het zakelijk leven en vrije tijd. Marvelis staat voor overwinning, succes en meteen in actie komen met alleen het gebruik van het essentiële. Dit merk steekt boven de rest met hun kwaliteit/prijs verhouding, comfort, modieuze en tijdloze kleuren en ontwerpen.

Tijdloos met een Marvelis trui

Met een overhemd, een T-shirt of een gewoon shirt eronder of met een blazer erover. Een Marvelis trui past bij iedere stijl en valt met alles te combineren. Gemaakt van 100% katoen zijn deze truien ademend en vochtabsorberend. Ze kunnen elk seizoen gedragen worden en voelen fijn op de huid. Marvelis heeft truien voor alle soorten mannen. Ze hebben maten variërend van S tot wel 3XL. En met de pasvorm modern fit zit iedere trui niet te wijd, maar ook niet te strak. Iedere man kan er dus goed en professioneel uitzien met een comfortabele trui van Marvelis.

Een cadeautje van Marvelis

Wat Marvelis nog een unieke touch geeft als merk is de mogelijkheid om lid te worden van hun club. Bij Marvelis kun je lid worden van een club waar je om de zoveel tijd een nieuwsbrief krijgt met de eerste foto’s van hun nieuwste collectie en aanbiedingen. Misschien zegt dat nog niet zoveel veel, want zoveel bedrijven hebben een nieuwsbrief. Marvelis heeft nog een leuk extraatje waar je een verjaardagscadeautje kunt aanvragen. En je zit niet vast aan een loyaliteitsprogramma of een loyaliteitskaart, waar je punten spaart door steeds iets kopen en bij genoeg iets kan bestellen. Alle extraatjes die Marvelis biedt zijn gratis.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.