De Hollandse truien van Michaelis

Michaelis is een merk met een Hollands begin. In 1934 begon Heinz Michaelis zijn kledingmerk in een klein atelier in hartje Rotterdam. Waar je eerst alleen naar een maker van kledij kon gaan om je kleren te kopen, kon je nu direct naar Michaelis. Hij wilde kleding toegankelijker maken voor het grote publiek. Zoals Michaelis zelf zegt, eerlijke kledij voor een eerlijke prijs. Nog steeds werkt het merk Michaelis volgens deze filosofie. Het produceert simpele, maar elegante kleding met de gemakken van nu. Zo zijn hun meeste overhemden 100% strijkvrij.

Alles kan met een Michaelis trui

Met een trui van Michaelis zit je nooit verkeerd. Met hun truien is Michaelis voor een veelzijdig product gegaan. Ze kunnen altijd, op ieder moment van de dag in het hele jaar. Met een ronde of een V-hals, je kan het over een overhemd aandoen of een T-shirt. De truien van Michaelis zijn ook prima te combineren met een das, wat ze ook geschikt maakt voor op de werkvloer. Gemaakt van de hoogste kwaliteit van katoen is deze trui prima te dragen het gehele jaar door. Voor professionele zaken of in de vrije tijd.

Kleur bekennen met Michaelis

De truien van Michaelis komen in een grote variatie van kleuren. Met neutrale kleren als grijs, bruin of beige kun je eindeloos combineren met de garderobe die al in je kast hangt. Er is ook keuze voor de man die een gewaagde stap durft te maken. Bonte kleuren als lichtgroen, blauw en ook roze zijn te vinden in het truienassortiment van Michaelis. Truien van Michaelis hebben de pasvorm slim fit, wat de man een slanke, moderne look geeft en regular fit, wat meer ruimte geeft en een comfortabel gevoel geeft. Mannen van alle soorten en maten kunnen hier een trui vinden die uitstekend bij hen zal passen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.