Truien van Schiesser

Truien van goede kwaliteit en zacht voor de huid. Daar gaat Schiesser voor. Schiesser is al jarenlang een bekend Duits merk voor ondergoed en nachtkleding. Het is opgezet in 1875 door een 27-jarige Jacques Schiesser en zijn vrouw, Malwine. Ze hebben vooral bekendheid geschaard door hun gebruik van nieuwe stof, tricot. Een rekbare, comfortabele stof wat nog steeds de basis is van veel kleren van vandaag. Zoals ondergoed en T-shirts. Nu is Schiesser een sterk merk in de kledingmarkt en heeft zich uitgebreid naar andere kledingstukken, waaronder de truien. Schiesser gaat voor ouderwets vakmanschap gemaakt met de moderne materialen van nu.

Vrij in een Schiesser trui

De filosofie van Schiesser is het koesteren van de vrijheid en genieten van het leven. Om volop van het leven te kunnen genieten, nemen zij de zorgen weg van ongemakkelijke kleren. Zij zorgen voor comfortabele kleren gemaakt van alleen de beste kwaliteit. Met een pasvorm dat mooi om het lichaam valt, heb je geen gevoel van verkeerd zittende kleren. En met materialen die lang meegaan en lang mooi blijven, kun je lang van deze kleren genieten. Zo wilt Schiesser je leven een zorg minder geven. Met kleren die je helpen nog meer van het leven te genieten.

Veel mogelijk met de Schiesser truien

Schiesser biedt truien aan in allerlei soorten. Met maten die ook beschikbaar zijn voor de grote man. Gemaakt met alleen natuurlijke materialen. 100% katoen, merinowol of zelfs kasjmier. Met een V-hals of een ronde hals en een uitgebreid kleurenpalet. Kies je voor een neutrale kleur, als bruin of donkerblauw? Of als je eerder wilt opvallen, dan heeft Schiesser ook de geschikte trui voor je. Om echt uit de band te springen heeft Schiesser truien in de vrolijke kleren knalrood, felgroen en hemelsblauw. Ze hebben een trui voor ieder soort man bij Schiesser.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.