De beste merken herentruien

Veel bekende kledingmerken voor heren hebben ook een truienlijn in hun collectie. Dit geldt bij voorbeeld voor het bekende merk Lacoste. Het merk Lacoste is vooral bekend geworden van de poloshirts. Deze werden gedragen door de oprichter van het merk, Henri Lacoste, een bekende Franse tennisser. Hij vond de kleding van de heren die op de tennisbaan stonden maar saai en vooral oncomfortabel. Daarom ontwierp hij het poloshirt. Dit wordt tot op de dag van vandaag door veel tennissers gedragen. Maar Lacoste keek verder dan alleen deze poloshirts en daarom werden ook truien in de collectie opgenomen. En die kun je dan weer prima combineren met een poloshirt. Daar is dus goed over nagedacht.

Meer bekende merken truien voor mannen
Niet alleen Lacoste, maar ook andere bekende modemerken voor mannen hebben een collectie truien voor heren in hun assortiment. Dit geldt bij voorbeeld voor de merken  Schiesser en Marvelis. Het hangt van je persoonlijke smaak af en natuurlijk ook van het beschikbare budget voor welk merk je kiest. Online kun je vaak de complete collectie van een bepaald truienmerk vinden in alle beschikbare maten. Dit in tegenstelling tot fysieke winkels waar het kan gebeuren dat jouw maat net is uitverkocht.

Kom goed voor de dag in een mooie herentrui
in een moderne herentrui kom je altijd goed voor de dag. Als een formeel kostuum niet nodig is en je wilt er toch goed verzorgd uitzien dan is een mooie trui van een goed merk een prima keuze. Kies een trui waarin je figuur goed uitkomt. De pasvorm van en heren trui is dan ook altijd erg belangrijk. Bij het kopen van een trui is het dan ook belangrijk om de pasvorm goed in de gaten te houden. Sommige truien zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Kies het model dat het beste bij je figuur past.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.