Hippe herentruien met een print

Als je wilt opvallen met een trui dan kies je voor een trui met een opvallende print. Dit kan een afbeelding zijn of een tekst of gewoon een los woord. Met zo’n trui kun je natuurlijk ook een prima statement maken, bij voorbeeld tegen de jacht op wilde dieren of tegen overbevissing. Maar soms dragen mannen ook een trui met een politiek statement. Dit kan prima, maar pas wel op waar en wanneer je een dergelijke trui draagt. Sommige werkgevers stellen een bepaalde outfit niet op prijs en een provocerende tekst wordt ook niet door iedereen gewaardeerd. Een statement maken is prima, maar dit kan niet overal en altijd.

Een neutrale print kan altijd
Een trui met een neutrale print kan eigenlijk altijd wel. Je kunt kiezen voor een abstracte afbeelding of een tekst die dusdanig neutraal is dat er geen discussie over zal ontstaan. Bij veel bedrijven kun je tegenwoordig prima casual gekleed gaan, zeker als je geen leidinggevende functie bekleedt en niet met belangrijke klanten in overleg hoeft. Sommige mannen stemmen hun outfit af op hun agenda. Zin er geen belangrijke besprekingen dan kleden ze zich meer casual met een comfortabele herentrui. Staat er een belangrijk overleg op de agenda dan komen het pak en de stropdas uit de kast. Zo kun je je dus kleden naar de gelegenheid. Dat geldt natuurlijk ook voor bezoek. Een bezoek aan vrienden leent zich prima voor een trui. Een etentje bij een belangrijke zakenrelatie wellicht iets minder.

Wanneer draag je welke trui?
Als je een beetje nadenkt over wat je wanneer draagt dan kan kunnen truien prima onderdeel uitmaken van de kledingcollectie van mannen. Je kunt ze bij verschillende gelegenheden prima dragen. En als je er een T-shirt of overhemd onder draagt kun je je trui ook nog uittrekken als het toch te warm blijkt te zijn.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.