Heren truien in verschillende modellen

Een heren trui is verkrijgbaar in verschillende modellen. Afhankelijk van je postuur kun je kiezen voor een model dat goed bij je past. Als je slank bent dan past een getailleerd model. Als je wat voller van bouw bent dan kun je een model kiezen dat je postuur wat slanker afkleedt. Een trui zit vaak het lekkerst als hij wat langer valt. Als je iedere keer bij het opstaan je trui moet fatsoeneren dan kan dat een erg ongemakkelijk gevoel geven.

Welke trui kan ik het beste dragen?
Welke trui je het beste kunt dragen hangt af van de situatie. Als je een informele dag hebt dan kun je een vlotte trui dragen die misschien wel lekker fel afsteekt bij je jeans of een andere pantalon. Als het allemaal toch wat formeler moet dan draag je bij voorbeeld een trui in stemmig zwart met een gekleurd overhemd eronder. Zwart kan in feite altijd, het is alleen een kleur waar je alles op ziet. Wees dus alert op vlekken en heb je huisdieren borstel je trui dan even om de honden- of kattenharen te verwijderen voordat je de deur uit gaat of bezoek ontvangt.

Een trui voor iedere man
Of je nu lang, kort, gezet of slank bent, er is altijd een trui die bij je past. Heren truien zijn te koop in zoveel modellen, kleuren en stijlen dat er altijd wel een trui is die bij je past. Veel mannen hebben meerdere truien in hun kast liggen, zodat ze de trui bij de gelegenheid kunnen afstemmen. Truien in verschillende kleuren en zowel effen truien als truien met een streeppatroon of een print, er zijn diverse mogelijkheden om je garderobe met truien aan te vullen. Truien kunnen het gehele seizoen, in de zomer kun je bij voorbeeld ’s avonds als het wat koeler wordt een trui dragen over je T-shirt of overhemd.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.