Heren truien met lange mouwen

Vrijwel de meeste heren truien hebben lange mouwen. Dat komt omdat je ze doorgaans draagt als het buiten wat koeler is, zoals in de winter, het voorjaar of de herfst. Dan kan een trui voor een aangenaam warm comfort zorgen. Zeker als je onder de trui een T-shirt draagt om te voorkomen dat de trui op de huid gaat kriebelen. Een trui kan gemaakt zijn van dikke of dunne wol, en dus daarom voor ieder seizoen geschikt zijn. Veel mannen vinden het prettig om thuis een trui met lange mouwen te dragen in plaats van een colbert en een stropdas. Een trui draagt immers veel comfortabeler en geeft je meer bewegingsvrijheid.

Een trui met korte mouwen
Hoewel ze wat lastiger te vinden zijn, zijn er ook zeker truien voor heren met korte mouwen. Vaak hebben deze truien zogenaamde driekwartsmouwen tot net over de elleboog. Dit zorgt ervoor dat ze minder warm zijn dan truien met lange mouwen. Daardoor zijn deze truien ook geschikt voor de wat warmere dagen. En je kunt ze prima dragen als het ’s morgens nog fris is of wanneer het ’s avonds nog weer flink afkoelt. Ook zijn deze truien zeer goed te dragen als je enigszins formeel gekleed moet zijn maar een pak niet echt nodig is. Je kunt bij het dragen van een trui kiezen uit diverse kleuren en modellen, opvallend en minder opvallend. Waar je voor kiest hangt natuurlijk af van je persoonlijkheid en ook van de gelegenheid waar je de trui draagt.

Heren truien met een opvallende kraag
Een heren trui kan een V-hals hebben of een ronde hals. Maar je kunt ook kiezen voor een trui met een opvallende kraag, bij voorbeeld iets asymmetrisch. Hiermee val je op en dat is wat sommige mannen graag willen. Ben jij ook zo’n man dan zoek je een trui waarmee je direct de aandacht op je vestigt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.